ELS NOSTRES ARTISTES

EL TERCER TRIMESTRE HEM TREBALLAT I CONEGUT A UN NOU PINTOR, EN JOAN MIRÓ.ABANS D'ACABAR EL SEGON TRIMESTRE HEM VIST UN ALTRA ARTISTA, PIET MONDRIAN. 
VAM VEURE ALGUNES DE LES SEVES OBRES. ELS ALUMNES DE TERCER ENS VAN AJUDAR A ELABORAR UNA OBRA COM LA DE MONDRIAN. MIRAU QUE BÉ QUE VAN QUEDAR!

A LA SEGONA SESSIÓ NA MERCÈ, N'ARNAU I EN YEISON ENS HAN AJUDAT A ACABAR DE DECORAR LA NOSTRA OBRA. HAN QUEDAT PRECIOSES!

EL MES DE FEBRER HEM VIST EL QUE FEIA EL PINTOR ANDY WARHOL I HO HEM ENLLAÇAT AMB EL CARNAVAL.
ELS ALUMNES DE TERCER NA JÚLIA, N'ANDREU I NA MARTA ENS HAN MOSTRAT LA TÈCNICA I ENS HAN AJUDAT A ELABORAR LES NOSTRES OBRES. MIRAU QUE BÉ ENS HAN QUEDAT AMB LA SEVA AJUDA!
LA SEGONA SESSIÓ SEGUINT AMB LA TÈCNICA D'ESTAMPACIÓ, VAM REALITZAR UN MURAL. MIRAU QUE POLIT!

 AQUESTA SETMANA HEM TREBALLAT EL PINTOR KANDINSKY. ELS FILLETS I FILLETES VAN DUR DE CASA DIVERSOS ELEMENTS EN FORMA CIRCULAR I ENS HAN SERVIT PER FER ESTAMPACIONS. AMB L'AJUDA DE N'ALBA, NA ROSER I N'AIRAM ENS HAN QUEDAT UNS QUADRES PRECIOSOS!

NA ROSA, NA NICOLE I N'OSACAR ENS VAN AJUDAR A FER L'OBRA DE MATISSE "LA TRISTESA DEL REI". MIRAU QUE BÉ QUE HO VAM FER!
MIRAU QUINA OBRA D'ART!!!HEM COMENÇAT UN PROJECTE D'ART AMB ELS ALUMBES DE TERCER A. 
AQUEST PROJECTE CONSISTEIX EN QUE ELS ALUMNES MÉS GROSSOS ENS VINDRAN A MOSTRAR DIFERENTS TÈCNIQUES QUE HAN EMPRAT PINTORS MOLT IMPORTANTS DE LA NOSTRA HISTÒRIA.
AQUESTA SETMANA HEM PINTAT COM JACKSON POLLOCK, HEM EMPRAT LA SEVA OBRA "EL RITME DE LA TARDOR", AMB MÈRVILS I TEMPERA HEM FET UNS DIBUIXOS PRECIOSOS.
MIRAU QUE BÉ QUE HO FAN!